Så slap vi endeligt af med vinteren

Mange troede måske aldrig at vi slap helt af med vinteren. Så kom foråret som mest af alt mindede om efterår og tidlig vinter. Men en dag stod vi op, og pludselig var det allerede blevet sommer.

Spørgsmålet er, om vejret bare igen forsøger at snyde os med sæsonerne. Uanset hvad, er det ihvertfald en sommerlig stemning, når man bevæger sig rundt i bybilledet.
Vi må se hvor længe det holder. Uanset hvad, så fortsætter hverdagen ufortrødent, uanset om vi synes den har sommerferie toner eller ej. Der sker stadig dødsfald og fødsler, og arbejdsdagen er timemæssigt lige lang uanset at solen skinner.

Mange synes nok, at den føles længere når de sidder indendøre i dette sommer vejr. Men hvis vi skal følge de genereller tendens i Danmark, så skal vi huske at nyde vejret den korte tid det er lunt. Det er typisk væk igen hurtigere end vi kan nå at finde shorts frem.

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.