Hvor længe er det egentlig jul?

Julen varer længe. Men nu synes jeg efterhånden, at vi er kommet til det punkt hvor den må siges at være ovre. Nogen vil måske argumentere for, at den varer indtil påske, eller som minimum til hellig tre konger.

Jeg er dog af den overbevisning, at så snart arbejdsdagene igen tager fat, så forsvinder den sidste julehygge hastigt.
Mange kender måske det, at det kan føles lidt svært at komme igang med hverdagen igen, efter både jul og nytår. Men jeg synes da klart, at når først vækkeuret ringer, og man kan høre regnen mod vinduet. Så er det for alvor blevet hverdag igen.

På vej mod arbejde vinker jeg altid til den samme videoovervågning. Ikke fordi jeg tror, at der sidder nogen i den anden ende. Men man kan da håbe.
Den gode nyhed er dog, at foråret som regel går rimeligt hurtig. Så inden vi kigger os om, så er det blevet sommer igen.

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.