Er din data forsikret?

Hvilke programmer er de første du installerer på en ny computer. Anti virus? Men husker du også, at installere en backup løsning? Det vil jeg ihvertfald mene bør være en af de essentielle installeringer når man får en ny computer i dag.

På samme måde som antivirus, så er backup også en forsikring i det tilfælde, at der skulle ske noget med din computer og dens data.
For som tiden går, så får vi mere og mere data, og uanset om vi sorterer eller gemmer, så er der bare meget mere der går tabt i det tilfælde at uheldet er ude. Man kan sige, at det er den enorme digitalisering der gør, at vi bare ikke længere har analoge kopier af vores data.

Det stiller selvfølgelig også nye krav til, hvordan vi opbevarer alt vores data. Jeg er ikke sikker på, at vi alle er klar til at løfte den opgave endnu. Men der findes heldigvis flere og flere løsninger, som gør det let, og samtidig gør det muligt at sove roligt om natten.

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.