Manuel sikring

Nogen gange tænker jeg over, hvor komplekst det egentlig må være at styre adgangskontrollen i store domiciler. Når man tænker på antallet af brugere, antallet af lokaler, antallet af kvadrameter. Det er måske meget godt, at man kan bruge avancerede alarm systemer som Nedap, til at holde styr på alt dette. Men hvad gjorde man tidligere?

Det må jo simpelthen have været systemer hvor man har haft nøgler til forskellige lokaler. Måske har der endda været fysisk adgangskontrol. Men, det er næsten svært at forestille sig.
Man kunne måske også bare konkludere, at måske var sikkerheden bare dårligere. Fordi man simpelthen ikke kunne sikre i samme omfang som man kan i dag, fordi teknologien har hjulpet os på vej. Eller, måske skal man nærmere kigge på, at der var større forskel på, hvem der faktisk kunne få den form for sikring. For det er vel typisk sådan, at teknologien gør at et bredere segment kan få adgang fordi udgiften falder.

Med det argument kan man vel konkludere, at sikringen rigtig nok var dårligere. Intentionerne var gode, men der var nogle begrænsninger, som nu er skubbet væk og sikringen er øget.

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.