Buzz eller praksis

Et af tidens mest populære buzzwords er vel omstillingsparathed. Det bruges i flæng, og givetvis også i højere grad end det faktisk er berettiget.

Når man skal give et eksempel på hvad det dækker over, så kan man vel kigge på den aktuelle situation med corona og lukkede butikker. Det er en enorm udfordring, og nogen vil vel sige, at det nu kræver omstillingsparathed at få sin virksomhed til at fungere i denne tid.
For nogle fysiske butikker kunne det eksempelvis være en ide at sætte gang i udvikling af en webshop. Ved at koble et online salg sammen med sin fysiske butik, kan man forhåbentligt stadig holde gang i forretningen, selvom den fysiske del af lukket.

Den supplerende indtjening kan endda vise sig at være et aktiv på lang sigt. Det giver simpelthen adgang til en større målgruppe. Det tror jeg at mange kan have god gavn af. Det kan endda være et tiltrængt skub i den retning.

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.