Hvordan vil du betale?

Coop har for nyligt meldt ud, at de opstiller standere i deres butikker som skal gøre det muligt at betale med sin mobiltelefon. Dette skal lade sig gøre ved hjælp af NFC teknologi. Apple er endnu ikke hoppet med på den vogn, hvor de har integreret NFC i iPhone. Det helt åbenlyse spørgsmål må derfor også være, om det kan blive en succes med mobil betaling for coop, når man stadig mangler at få en af de største smartphone producenter med på vognen? Der har dog gennem de seneste iPhone lanceringer ofte været spekuleret i, om det nu var tiden hvor Apple ville putte NFC i deres iPhone. – Resultatet indtil videre har dog været det, at vi endnu ikke har set NFC i iPhone. Selvom det skulle komme i en kommende iPhone vil der jo stadig være en del som står uden teknologien, hvilket jo gør at de ikke får glæde af denne nye betalingsform i landets coop butikker. Hver gang man får en ny betalingsmulighed, må man også overveje om vi snart kan se et endeligt i forhold til kontanter. Kontanter er egentlig noget rod at holde styr på, og sådan et stykke farvet papir må da efterhånden også være blevet overhalet af smartere betalingsformer. – Man kan måske endda forestille sig en fremtid, hvor man ikke kan betale sin nye mobiltelefon kontant.

704926_25754590

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.