Kaffepause

Intet arbejde uden kaffepause!

Vi kender det vel alle, det at man i løbet af arbejdsdagen bliver kaffetørstig, og derfor må holde en kaffepause. Nogen vælger endda, at drikke kaffe uden samtidig at holde pause.

Kaffe er også en ting, som altid kan diskuteres på en arbejdsplads. Det er forholdsvis ukompliceret, alle drikker det og derfor har alle også en holdning til, hvad der er god kaffe og hvad der er dårlig kaffe.

Danskerne drikker ustyrlige mængder kaffe hvert år. I gennemsnit drikker danskerne tilsammen cirka tyve millioner kopper om dagen. Det svarer til at vi alle skal drikke fire kopper om dagen. Hertil kan man selvfølgelig hurtigt regne ud, at de yngste i befolkningen næppe bidrager til statistikken, hvilket bare gør forbruget hos målgruppen endnu højere.

Med den mængde kaffe, kræver det helt naturligt også en mængde pauser som kan tilsvare det store forbrug, og forståeligt nok, kan det også være nødvendigt at inddrage arbejdstiden til at skylle disse mængder kaffe ned.

Med så mange kopper sort kaffe, sætter det selvfølgelig også krav til, en række forskellige krus, så folk kan kende forskel på de mange sorte supper som står placeret rundt omkring på arbejdspladsen. Udover at drikke kaffen sort, kan den selvfølgelig også spædes op med mælk, så man sparer på kaffen og skruer op for mælkeindtaget. Med mere eller mindre mælk tilføjet, kan man også style farven på sin kaffe, så den lettere genkendelig.

921437_88950113

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.