Pas på computeren!

For mange virksomheder, kan det være en fordel at leje sine computere frem for at eje dem. Ved at leje eksempelvis en bærbar pc, er man sikret en fleksibel ordning, hvor man har computeren i den periode, hvor man faktisk har behov for den.

Det betyder samtidig, at man forholdsvis let kan udskifte den bærbare computer, hvis de behov man har ændrer sig. Samtidig, kan man være sikker på, at man altid har en funktionel computer til rådighed. Den hovedpine er nemlig ikke ens egen, men i stedet et problem for den virksomhed som leverer computeren.

Det stiller selvfølgelig også krav den anden vej. Med det for øje, at man kun har computeren i en begrænset periode, må det også betragtes som rimeligt, at computeren leveres retur i rimelig stand. Hvis man selv ejer sin computer, kan man derimod behandle den, fuldstændig som man selv ønsker det.

Der er både fordele og ulemper, og det må man selvfølgelig opveje imod hinanden, når man beslutter hvilken løsning som er bedst for sin virksomhed.

1185958_74052169

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.