Ude med snøren

En gang imellem skal man bare kaste snøren ud, og håbe på at man fanger noget godt. Når man smider linen ukritisk ud, kan man selvfølgelig ikke tillade sig at være specielt kritisk, i forhold til hvad man får fanget. Når man fisker, kan man selvfølgelig vælge forskellige typer madding, forskellige typer forfang og forskellige fisketeknikker. Hvad skal man vælge? Der er flere måder at gribe det an på. Man kan selvfølgelig bruge sin mavefornemmelse, til at træffe beslutningen, man kan også begynde at undersøge området hvor man fisker, og tilpasse sine valg i en grad, så man optimerer sine chancer for at fange lige netop de fisk som man finder i området. Dermed undgår man at stå der i vandkanten time efter time, og bare håbe på at fange noget. Vælger man det rigtige udstyr til området, bør man samtidig øge sine chancer for at fange noget attraktivt.

Måske kan det overføres til andre områder end bare fiskeri?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.