Den bedste investering..

Jeg har i efterhånden flere år, benyttet mig af en exchange løsning.

Det sjove ved at benytte netop denne løsning er, at når man først har fået tingene sat op, så tænker man dybest set ikke mere over det. Faktisk opdager man det først i det øjeblik hvor man så igen står uden exchangeløsning, og opdager hvor bøvlet verden så er. Derfor er jeg aldrig i tvivl om, at de penge en exchangeløsning koster, er hver en krone værd.

For mig betyder det, at jeg altid er synkroniseret på alle platforme og derfor aldrig skal spekulere på, hvad jeg måske har skrevet ind i min kalender på en anden enhed. Samtidig er mails også synkroniseret, så jeg altid kan se hvilke mails jeg har læst og svaret på, igen undgår man at skulle gætte sig frem og alting fungerer helt automatisk.

Så endnu en gang vil jeg sige, det er de første penge jeg ville investere, når man som jeg tager sin e-mails mm seriøst.

979009_31141048

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.