At være bedemand

Jeg tror de fleste kan huske ”Hvad kan jeg blive?”-bøgerne. Og jeg har tit overvejet, hvad nu hvis jeg var blevet opslugt af en anden bog? Var jeg måske i virkeligheden endt i en helt anden branche? – og var jeg måske blevet gladere for det, end der hvor jeg er i dag? Umiddelbart er der dog en branche jeg aldrig rigtig, har kunnet se mig selv i.

Den branche er bedemandsbranchen. Med min viden om deres arbejdsopgaver, så tror jeg at det ville være et job, som jeg ville have det rigtig svært med. Med dødsfald tæt på hver eneste dag, og ulykkelige mennesker så må det kræve en helt specielt personprofil at blive bedemand.

Det er på alle måder et vigtigt stykke arbejde de gør, og det har jeg meget stor respekt for. Det er i virkeligheden måske også den respekt som gør, at jeg ikke ser det som et job jeg sagtens kunne gøre lige så godt. – Tværtimod.

165816_7286

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.