På ferie med tog

Jeg har muligvis begået en genialitet. Jeg har muligvis begået en fejl af det helt store.

Sagen er den, at jeg i år har valgt at drage på ferie med tog. Hvorfor? Jeg var træt af at køre selv, jeg magtede ikke den evige kaos og stress i lufthavnen, og den efterfølgende tur med enten taxa eller offentligtransport når man lander. Derfor tænkte jeg, at toget må være en bedre løsning. Jeg sætter mig ind i toget, og lander lige midt ind i byen på min destination, som i år er Rom.

Samtidig, vil man som oftest nok også opleve, at der er bedre plads til at bevæge sig, i et tog fremfor både bil og fly. Det tager selvfølgelig et øjeblik længere at køre med tog, end det ville have taget hvis jeg havde valgt fly. Jeg vælger dog at se selve turen i tog, som en del af ferien, snarere end en irriterende form for transport. Samtidig glæder jeg mig også til, at følge landskabet efterhånden som vi kører igennem Europa.

Hvorfor kan det så være at det er en fejl? Hvis nu togene har det lige så svært med tidsplaner og lignende, som man så ofte hører om i Danmark, så kan det hurtigt blive en – endnu – længere tur, end det i forvejen er.

Nu glæder jeg mig bare til at komme afsted, så kan det være der kommer et blogindlæg på et senere tidspunkt, hvor jeg fortæller om mine erfaringer.

 

1444013_65536112

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.