På byens top!

Jeg gik en tur igennem byen i dag.

Vejret var ekstra flot, og der var mange mennesker i gadebilledet. Bedst som jeg gik rundt og nød vejret, kastede jeg også et blik op på den blå himmel, og straks fik mit øje kig på noget interessant.

På et hus lige foran mig, var der nogen i gang med at skifte taget. Det er klart, at i en tid med så mange solskinsdage, og absolut ingen regn, så er det en oplagt chance for at udskifte sit tag. Først tænkte jeg, at det faktisk så rimelig farligt ud, sådan et gå rundt oppe på taget. Men så fik jeg øje på, at de selvfølgelig benyttede faldsikring deroppe. Derfor kom jeg til at tænke på, hvad faldsikring egentlig er for en størrelse.

Man tænker jo først, at faldsikring mest er for linedansere, men hvor ofte mon tagmontørerne på taget, er faldet ”af linen” og har haft brug for deres faldsikring? Det har de forhåbentlig ikke så ofte, men når uheldet er ude, så er det bedre at hænge i sin faldsikring, end at stryge direkte mod jorden.

Uanset hvad, så bør man i hvert fald aldrig glemme, at bruge faldsikring når man arbejder i højden eller dybden.

1307062_81131106

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.