Tung industri

Endelig fik vi vendt kalenderen rundt, det er 2015 og her kommer årets første blogindlæg.

Det kommer til at handle om den helt store produktion. Ikke produktion af et stort antal, men stor produktion som i at der produceres store emner. De fleste mennesker, kan nok relativt let forstå, hvordan det er at producere emner i en størrelse som kan måles i forhold til størrelsen på et almindeligt menneske. Men i industrien, kan der ofte blive brug for elementer som er væsentligt større.

Her snakker vi om emner på op til flere tons, og af en stort omfang, som kræver store maskiner at bearbejde. Jeg er ikke helt klar over, hvor stor denne industri er i Danmark, men jeg er ikke i tvivl om, at der må være efterspørgsel på denne service, og derfor må der helt sikkert også være virksomheder som tilbyder denne service.

Så næste gang du ser et stort metal-element, så tænk lige på, hvordan elementet er blevet forarbejdet, og hvilke enorme kræfter det har krævet.

 

1376891_58989513

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.