Sejle i sin egen kælder

Der findes mange måder hvorpå man kan sikre sit hus imod store vandmængder. Man kan helt sikkert gøre en masse selv, eller man kan vælge at alliere sig med fagfolk.

Jeg synes, at uanset hvor man kigger i denne tid, så ser man mennesker som har fået deres kældre fyldt med vand. Derfor er det måske netop nu, man skal være opmærksom på, at få gjort noget ved problemet. Noget siger mig nemlig, at vi kun har set det første af vinterens og efterårets regnmængder. Først og fremmest, kan jeg forstå at der kan være god mening i at få installeret en højvands lukker. Den skulle medvirke til, at vandet ikke kan løbe tilbage og skydes ud af afløbet. Det er eftersigende også en bekostelig sag. Men jeg ser sådan på det, at hvis dét kan være med til at holde kælderen tør.

Så jeg er ret sikker på, at der er value for money, i forhold til hvis man skulle kæmpe med en oversvømmet kælder. For de som har prøvet at have deres kælder stående under vand, vil vide, at det er en ret ærgerlig situation.

ocean-overwash-1384274

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.