Sikker backup

Alle computere bør have en backupløsning. Så let kan det siges. Vi bruger timer og timer ved computeren, og det kan næsten ikke undgås at der derfor er noget data på computeren, som er vigtig.

Derfor vil det selvfølgelig også være ærgerligt, hvis den data pludselig går tabt. En måde at sikre sig i det tilfælde at uheldet er ude, er selvfølgelig ved at have en backupløsning. I mange tilfælde handler det om, først og fremmest at få valgt og opsat en løsning. Herefter, burde det sikre en automatisk backup. Det er derfor ikke noget, der nødvendigvis behøver at kræve en masse ekstra opmærksomhed.

For en god ordens skyld, kan man tjekke sin backup med jævne mellemrum, for at sikre sig, at backuppen fungerer som den skal. Men i langt de fleste tilfælde, bør der ikke være problemer. Man kan se det som en slags forsikring, af den data som man har på sin computer. Er uheldet ude, så er hjælpen nær.

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.