Det simple internet

Jeg har min blog. Men hvordan laver man egentlig hjemmesider? Det har jeg tit undret mig over. Det virker på den ene side ret simpelt, på den anden side ret komplekst.

Jeg synes selv, at jeg har forsøgt at holde den her blog ret simpel. Jeg har bare trykket på nogle knapper, og pludselig stod den klar. Så jeg ved bestemt ikke særlig meget om, hvordan sådan noget med hjemmesider fungerer. Men man kan jo få noget til nærmest et hvert behov. Det opdagede jeg, da jeg for nyligt besøge en virksomhed, som netop levede at af fremstille hjemmesider. Der er mange forskellige tilgange, og det handler jo dybest set om at vælge den, man føler dækker sit behov bedst.

Jeg ved ikke om jeg er blevet meget klogere. Men det er ihverfald fået op for mig, at der er mange forskellige måder at gøre tingene på, og ikke bare én rigtig måde. Måske jeg skulle prøve at lære lidt mere om det.

Posted under: Uncategorized

Comments are closed.